Ambulansen kom och stannade upp hoppträningen

Det var i tisdags mitt under hoppträningen det hände, som inte får hända! En i stallet var med och hoppade och det gick jättebra! såg superfint ut och jag var jätteimponerad av denna kvinna som är 65år och som precis tagit sig mod att hoppa.

Det gick jättebra tills hästen hoppade rakt upp och rakt ner för att sedan dra ner huvudet över en liten oxer! hästen var så försiktig när den hoppade, och hon hade inte balansen att följa den i ett sådant språng. Hon föll åt höger och satt en stund fast i stigbygeln. när den sedan lossade så landade hon på ryggen och huvudet i in sargen för att sedan falla handlöst till marken. där låg hon nu och i början så gick det inte att prata med henne.

Ambulansen kom och tog med henne, tur att vi hade elisabeth som är sjuksköterska på plats! :)

Hon hade nog inte fått en hjärnskakning men är idag väldigt omtumlad och skärrad över det som hänt! väldigt tråkigt tycker jag som tyckte att dom var så duktiga! förmodligen så kommer hon aldrig hoppa mer, vilket är väldigt synd eftersom hästen hoppar fint och gillar det!

Alla vart så rädda och hoppade av sina hästar! man vet aldrig vad som händer!

Som tur är hade hon en bra hjälm som tog största smällen! dock ingen säkerhetsväst vilket hade varit bra som stöd för ryggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
#footer{ clear: both; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 6px 0px 0px 0px; width: 856px; height: 20px; background